Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013



Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ


   Με τον παραπάνω τίτλο παρουσιάζεται την ερχόμενη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013  στον πολυχώρο ECO ZONE στην Αθήνα το βιβλίο που έχουν συγγράψει ο Αστέριος Γ. Κεφαλάς και ο συμπατριώτης μας Χρήστος Ε. Γεωργίου. (περισσότερα για τους συγγραφείς μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω).
   Το βιβλίο - πρακτικός οδηγός με τίτλο: «Η διαδικασία διαδοχής στις οικογενειακές επιχειρήσεις» αποτελεί μια προσπάθεια των συγγραφέων Αστέριου Γ. Κεφαλά και Χρήστου Ε. Γεωργίου, να κινητοποιήσουν τις οικογενειακές επιχειρήσεις της χώρας μας, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους, στο να αποφασίσουν και να υλοποιήσουν μια επιτυχημένη διαδικασία μεταβίβασης της επιχείρησης στην επόμενη γενιά. Άλλωστε, όπως υποστηρίζουν, «δεν μπορεί να υπάρξει επιτυχία, χωρίς μια καλή διαδοχή.»
    Το βιβλίο έχουν συγγράψει ο Δρ. Αστέριος Γ. Κεφαλάς, ομότιμος καθηγητής Μάνατζμεντ, στο Terry College of Business, πανεπιστήμιο της Γεωργίας, ΗΠΑ, όπου δίδαξε για 30 χρόνια και ο Δρ. Χρήστος Ε. Γεωργίου Διευθυντής Τεκμηρίωσης και Μελετών του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), και το οποίο κυκλοφορεί ήδη από τις εκδόσεις ΚΕΡΚΥΡΑ - economia.
     Όσοι φυσικά από τους Λιμνιώτες των Αθηνών μπορούν να παραβρεθούν θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για τον συμπατριώτη μας η παρουσία τους.

Γιάννης Φαφούτης.