Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ


Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των Πολιτιστικών φορέων της Λίμνης στο κάλεσμα που έκαναν από κοινού τα διοικητικά συμβούλια του χορευτικού ΤΟ ΛΥΜΝΙ, η ομάδα ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ και ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΙΜΝΗΣ.
Η συγκέντρωση έγινε την Κυριακή το απόγευμα 26 Ιανουαρίου 2014 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου και συμμετείχαν στη συγκέντρωση εκπρόσωποι από 17 Πολιτιστικούς Συλλόγους και φορείς. Θέμα τους η συνεργασία και η από κοινού δράση σε ζητήματα που αφορούν τον Πολιτισμό, το Περιβάλλον και τον Αθλητισμό.
Από τη συμμετοχή και τις απόψεις που εκφράστηκαν διαφάνηκε μεγάλη διάθεση για συνεργασία η οποία θα καθοριστεί και θα συντονιστεί τον αμέσως επόμενο καιρό.
Συμμετείχαν: Το Λύμνι, ο Ναυτικός Όμιλος, οι Ναυτoπρόσκοποι, η Χορωδία, ο Ολυμπιακός, ο Κυνηγετικός Σύλλογος, ο Γυμναστικός Σύλλογος, οι Ερασιτέχνες Αλιείς, οι Σύλλογοι Γονέων Κηδεμόνων, Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, Σύλλογος Αιμοδοτών, η Θεατρική Ομάδα, ο περιβαλλοντικός σύλλογος Μάκιστος. Κλήθηκαν επίσης να εκφράσουν τις απόψεις τους και την πολύχρονη εμπειρία τους ο επιμελητής του Λαογραφικού Μουσείου Λίμνης Δημήτρης Αποστόλου "Ελύμνιος" και ο φωτογράφος ερευνητής Γιάννης Φαφούτης.