Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΛΥΜΝΙ

Μεγάλη επιτυχία είχε ο Αποκριάτικος Χορός του Χορευτικού Συλλόγου "ΤΟ ΛΥΜΝΙ" το περασμένο Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 στο κέντρο "Το ΑΣΤΡΟΝ" στα Κατούνια της Λίμνης. Με ορχήστρα παραδοσιακών οργάνων, το Στάθη Λιμνιό και το αδιαχώρητο στην αίθουσα το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής. Συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο και σε όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχία της εκδήλωσης.









Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

OSTRIA - 2004

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΡΟΚΟ

Η Κινηματογραφική Λέσχη Βριλησσίων CINE Δράση διοργανώνει την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 ώρα 7μ.μ εκδήλωση προς τιμή του γνωστού και πολυβραβευμένου γλύπτη Κυριάκου Ρόκου.
Η παρουσίαση του έργου του θα γίνει από αρχιτέκτονα, Ιστορικό Τέχνης Κωστή Καζαμιάκη και από το φίλο του μουσικοσυνθέτη Χρήστο Λεοντή.
Στο χώρο θα προβάλλεται και το ντοκιμαντέρ του σκηνοθέτη Στέφανου Κακαβούλη ¨Περί Τέχνης" Ρόκος.
Για την ιστορία αλλά και για να μαθαίνουν οι νεώτεροι, να πούμε ότι επί δημαρχίας Γιάννη Μπλουκίδη το 1985 του ανετέθη και φιλοτέχνησε το μνημείο της Εθνικής Αντίστασης που βρίσκεται μπροστά από το δημαρχείο της Λίμνης. Θα προσθέσω αύριο από το αρχείο μου φωτογραφίες από την τοποθέτηση του μνημείου και από τα εγκαίνια.
Εύχομαι στο αγαπητό φίλο Κυριάκο καλή επιτυχία στην εκδήλωση και να είναι καλά για να μας προσφέρει και άλλα έργα τέχνης.

Γιάννης Φαφούτης